trastockcamping

Trästockfestivalen har genom alla år stångat sig framåt som gratisfestival bland flera tusen olika arrangemang som sker under sommaren här uppe i norr. Väldigt ofta har det gått väldigt bra och smidigt, men ibland också otroligt tungt. De senare åren har festivalcampingen varit en härlig plats för de som varit där, men tyvärr har det visat sig att intresset inte riktigt är vad det en gång var.

Inför det här årets Trästockfestival har ledningen beslutat att lägga ner festivalcampingen. Vi fattar ju att det här känns tråkigt för er som tältat, skrattat, träffat nya vänner, badat i Skellefteälven, deltagit i dodgeball-turnering eller helt enkelt bara har varit där. Men vi hoppas också att det finns en viss förståelse just eftersom att Trästockfestivalen utvecklas ständigt. Nya spännande saker kommer hända de närmsta åren, precis som vi lärt oss från alla de 25 år vi gjort festival, vår utvecklingskurva går bara uppåt!

Så klart tror vi att årets festival, för alla inblandade, kommer bli helt fantastisk trots att campingen inte finns med. Vi håller tummarna för schysst väder, härlig stämning och riktar vår fulla fokus på området.Vi ses på festival!
Mvh, Festivalledningen