trastockforaldrar

Trästockfestivalen är för alla åldrar, gammal som ung som vill njuta av livemusik, kultur och umgås under trevliga förhållanden.

På festivalområdet säljs ingen alkohol, och vi är stolta att erbjuda kvalitetsunderhållning utan att det för den skull ska kosta dyra pengar. Detta betyder dock inte att vi har nolltollerans, festivalen är inte alkoholfri. Vi har ingen möjlighet att kontrollera vad personer gör utanför festivalområdet, och inom området gäller regler som på allmän plats. Personer som är märkbart påverkade och beter sig olämpligt kommer att avhysas ev. portas från festivalområdet.

På Nordanågården utanför festivalområdet finns möjligheter för myndiga personer köpa öl & vin under ordnade former.

På festivalcampingen råder 15 års åldersgräns samt inträdesavgift. Polis och vakter har rätt att omedelbart hälla ut alkohol som dricks av personer under 20 år.

Trästockfestivalen är en folkfest. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, gammal som ung, och det hela är rätt enkelt; vill ditt barn besöka festivalen på kvällstid så följ med dem och ha trevligt tillsammans! Det är gratis så Ni har ingen ursäkt att inte komma.


Välkomna!