trastock2018_entombed_webbbig

ARTISTSLÄPP #7

Tung metal-akt till Trästockfestivalen!
Alla metalheads kan jubla och snabbt som tusan skaffa sig nånstans att bo i Skellefteå under Trästockfestivalen, för nu har vi goda nyheter till er! I år har vi bokat Entombed A.D till Trästock och vi ser fram emot ett riktigt tungt ös!

Övriga klara akter är lokala A Temporary Act, Pareidolia, Rhomb, Oxygen och Fanny Lundmark.

VI SES PÅ FESTIVAL!!


Entombed A.D

Om du inte känner till ENTOMBED A.D – Den dödligt högljudda truppen frontad av tidigare Nihilist/Entombed-sångaren L-G Petrov – är du antingen inget metalhead, har sovit under en sten sen sena 80-talet eller har tyvärr redan vandrat alla dödligas väg med krälande maskar som förlustar sig på köttet från dina rester.

Inspirerade av så varierande akter som Autopsy, Motörhead, Discharge och KISS är ENTOMBED A.D inte rädda för att tänka utanför kistan vilket resulterar i en stil vissa fans kallar death’n’roll. I slutändan är det, och kommer alltid att vara, en stil helt deras egen.

Med två fullängdsalbum och ett tredje planerat att släppas i slutet av 2018 är ENTOMBED A.D. mer ivriga än någonsin att möta sina fans och fortsätta turnera non-stop runt världen.

http://trastockfestivalen.se/line-up/entombed-a-d/


A Temporary act

A Temporary Act – resandes från ingenstans, utan slutstation och spelar material inspirerat av indie-rock.

http://trastockfestivalen.se/line-up/a-temporary-act/


Pareidolia

Optiska ljudillusioner, auditiva synvillor, naturvetenskaplig ockultism, spirituell fysik, anarkistisk systematik, strukturell oordning, prognostiserade häpnader, oförutsägbara bebådelser, skräniga visor och melodiös hårdrock.

http://trastockfestivalen.se/line-up/pareidolia/


Rhomb

Nystartat band som spelar metal. Trummor – Gustav Enmark, Bas – Jakob Berggren, Gitarr -Elliot Edlund, Gitarr – Aron Strömberg.

http://trastockfestivalen.se/line-up/rhomb/


Oxygen

Oxygen är ett band på fyra tjejer som ska börja tredje året på musiklinjen. Passionen för musiken speglas mycket i deras egenskrivna poplåtar som handlar mestadels om miljö, feminism och kärlek.

http://trastockfestivalen.se/line-up/oxygen/


Fanny Lundmark

Sedan Fanny började sin resa som låtskrivare så har hon utvecklats starkt med både sitt gitarrspel och i sin sångteknik. Kraftfullt, underhållande, väldigt lyssningsvänligt och helt fantastiskt bra rockinfluerade låtar bjuder hon på. Låtar som tillsammans med gitarren fått ta sin tid att formas.

http://trastockfestivalen.se/line-up/fanny-lundmark/